maandag 23 november 2015

Verhuisbericht!

Daar is hij dan: www.clubvanrelaxtemoeders.nl, de website bij de Facebook-club. Want wat is nou een club zonder clubhuis? De club, die begonnen is als klein initiatief ter promotie van mijn eerste boek Relax Mama is ondertussen uitgegroeid tot een volwassen club met trouwe en enthousiaste leden. Daar ben ik megatrots op en ik ben ook dagelijks heel dankbaar voor alle toffe reacties die ik van iedereen krijg.
Dit jaar kreeg ik het gevoel dat het tijd was voor ‘de volgende stap’ met de club. En die volgende stap is er nu met de site. Wat je hier vindt? Oude en nieuwe blogs van mij, bingo’s, de jullie welbekende spreuken en natuurlijk de 9x’s. Kortom: een dagelijks portie hart onder de riemen. Of er nu iets gaat veranderen? Nee, ik blijf gewoon doen wat ik al deed, maar dan een beetje meer. En ik krijg ook nog hulp! Onder het mom ‘die andere moeders bloggen ook maar wat’ ga ik langzaamaan een team verzamelen van bloggers die ik clubwaardig vind. Te beginnen met Sanne die je misschien al kent van ‘Sanne zegt’.
Ben je net bij de club en wil je nu eigenlijk wel eens weten wat en wie er achter zit? Hier lees je meer: http://clubvanrelaxtemoeders.nl/over-de-club/ Welkom bij de club!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten