Mijn boeken

Relax Mama!
Als je net moeder bent geworden staat de hele wereld op zijn kop. Hoe fijn zou het zijn als je af en toe dat stressventiel zou kunnen opendraaien. Nou, vanaf nu kan dat! Met de 101 tips en inzichten uit dit boek kun je de hele wereld aan: ‘Slapen is het nieuwe seksen’, ‘Die andere moeders doen ook maar wat’ en ‘Ga die dansvloer op!’. De boog kan tenslotte niet altijd gespannen zijn. Relax mama!
Een boek van mij met top-illustraties van Moniek Paus (Studio Pomp). Relax Mama! is hier te koop.

Love Mama
Als er één, twee of nog meer kinderen aan je been hangen, is het lastig om je wellustige ik te blijven voelen. Daarom is er nu dit boek, om je daar bij te helpen. Love Mama, met 101 tips en inzichten om het vlammetje brandend te houden. 'Bevrijd je innerlijke stoeipoes', 'Gun en bewonder je bent beiden bijzonder'. Het is tijd voor de liefde en wat spanning in dat bed.. of.. nou ja… in ieder geval een voorzichtige poging. Love Mama!

Love Mama! is de opvolger van Relax Mama! en verschijnt eind maart 2014. Wederom met illustraties en vormgeving van Moniek Paus (Studio Pomp) natuurlijk! Love Mama! is hier te koop. 


Lieve Oppas
Een goede oppas is goud waard: zo’n oppas waar je kinderen mee weglopen, één die je uit de brand helpt als je je week te vol hebt gepland. De oppas die ervoor zorgt dat je weer eens iets romantisch kan doen met je man. Als je er zo één te pakken hebt, dan moet je die ook eren. En af en toe iets extra’s geven en laten weten dat ze de beste is.  Daarom bedacht ik het invulboekje Lieve Oppas. 

Dit boekje, dat je samen met je kind invult, geef je ingevuld cadeau aan de oppas. In dit boekje kun je alles voor haar/hem kunt opschrijven, tekenen, omcirkelen en aankruisen. Hierin vertel je wat je oppas veel beter kan dan moeder of vader, je laat weten wat het leukste is dat je samen hebt gedaan (of kunnen doen dankzij haar/hem), je zegt sorry voor alle keren dat er iets misging en veel meer. Een persoonlijker cadeautje bestaat niet! Lieve Oppas is hier te koop.


Snorgids voor vrouwen van 40+
Nee, het is geen cliché. Het leven begint écht op je veertigste. Niks aftakelen vanaf je 25ste, je bent nu op de top van je kunnen! Dit boek gaat over hoe leuk het is om 40+ te zijn. Met de laatste nieuwtjes en inzichten, artikelen, weetjes, tips, interviews en citaten over de meest complete tijd van je leven.

Onderzoek naar jager-verzamelaars toont aan dat die rond hun veertigste in topconditie zijn. Wat betreft het functioneren van je brein: een groot aantal vaardigheden neemt zelfs toe. Verder onder andere informatie over de biologische, chronologische, sociale, emotionele en psychologische leeftijd, de overgang, vriendschappen, grijs haar en rimpels, en een interviews, bijvoorbeeld met generatie-expert Aart Bontekoning. Tussendoor oneliners als 'je weet dat je veertig bent als je stelselmatig met u wordt aangesproken'. 

Al mijn boeken zijn te koop via de shop van Uitgeverij Snor. Maar ook in verschillende boekwinkels en cadeauwinkels. Relax Mama! ligt sinds kort ook bij Sissy Boy.