donderdag 28 maart 2013

Club van relaxte vaders

Op veler verzoek heb ik nu ook de club van relaxte vaders geopend. Een blog van verschillende vaders. Van vaders die opvoeden, maar niet de waarheid in pacht hebben. Van de grappigste vaders ter wereld, vaders die goed kunnen stoeien, vaders met wie je de stad in wil. Van vaders die met hun kinderen gooien. Die soms heel laat thuis zijn. Van vaders die langs de lijn staan, die ook luiers verschonen, die heel goed kunnen gamen en die eigenlijk net als die andere vaders (en moeders) ook maar wat doen.
Het blog is een aanvulling op Relax Mama! en de 'Club van relaxte moeders.' Want bij een relaxte moeder hoort een relaxte vader, toch?

De eerste bijdrage op het blog is van Luuk. Die vroeger het liefst anoniem door de stad liep. Maar sinds hij kinderen heeft, wordt dat een stuk lastiger...

1 opmerking:

  1. HoF Legends is our in-game merchandise collection characteristic and has quickly become the preferred addition to our free slot games. Upgrade your collection of legendary legendary beings by accumulating chests and tokens. You'll receive a day by day bonus of free coins and free spins every time you log in, and you can get get} even more bonus coins by following us on social media. No matter where in the casino you 메리트카지노 select to play, you’ll enjoy an open, welcoming and cozy taking part in} expertise.

    BeantwoordenVerwijderen